topheader01.jpg

Under dette "hovedmenupunkt" finder I link til

  • mit politiske ståsted
  • mit Panoramio univers
  • mit sommerhus i Løkken (udlejes) og
  • historien om morbranden i Serup den 25. april 1961

Jeg flyttede i 1984 til Serup, og hørte et par år senere om morbranden i Serup.
Under spadsereture i Serup Skov havde jeg bemærket mindestenen, der er rejst efter familien Friborg. Stenen fortæller ikke noget om, hvad der er sket på stedet. Jeg formoder, at jeg ved lejlighed har spurgt mig for i Brugsen, hvor uddeleren så fortalte den uhyggelige historie.
Siden har jeg ikke passeret mindelunden uden at standse op for at gøre mig tanker om, hvad der mon egentlig skete denne skæbnesvangre nat. Gennem årene har forskellige mennesker bidraget med skildringer, der gav mig et billede af, hvad der skete. Efterhånden har jeg levet mig ind i historien og har mærket følelsen af forbitrelse og uhygge.
Som tilflytter begyndte jeg langsomt at sætte nye rødder, skabt af oplevelser, bekendtskaber, indlevelse og historiefortælling. Sagen om Friborg blev een af de historiefortællinger, der gav mig rødder i Serup.

Sommerhuset på Marensvej i Løkken har jeg haft i mange år - og er tidsmæssigt ikke i stand til virkelig at udnytte husets potentiale.
Huset har derfor i årrække været til leje i perioder, hvor jeg alligevel ikke kan være der.

Panoramio er en fotoside på internettet, hvortil man kan uploade sine bedste billeder, og andre "medlemmer" på siden kommentere billederne.
Jeg har efterhånden uploadet et hav af billeder, hvoraf mange i dag figurerer som billedrefferencer på Google.

Mit politiske ståsted har jeg ikke sådan for alvor gået og skiltet med.
Men ved Folketingsvalget i 2015 valgte jeg at stille op som kandidat for Dansk Folkeparti.